Hvad er Litecoin?

Hvad er Litecoin?

7. april 2018 0 Af Redaktion

Handler du meget på nettet? Så er du sikkert stødt på ord som ’Litecoin’ og ’kryptovaluta’, men ved du, hvad de dækker over? Læs mere om det her.

 

Litecoin er en af flere kryptovalutaer

En kryptovaluta er en måde, hvorpå der mere sikkert kan foretages transaktioner og investeringer online. Med en kryptovaluta er det ikke længere nødvendigt at indtaste personfølsomme oplysninger, hvorfor der også er mindre risiko for at blive udsat for blandt andet identitetstyveri. Derudover er der heller ikke nogen grund til bekymring i forhold til skat og toldregler, idet kryptovalutaer figurerer internationalt.

 

Der findes flere former for kryptovalutaer. En af de mest populære på markedet lige nu er ’Litecoin’. Litecoin er på nogle områder ved at overtage populariteten fra den traditionelle Bitcoin, og derfor er Litecoin i dag også den digitale valuta, der er det bedste alternativ til Bitcoin.

 

Litecoin er en digital valuta, der fungerer peer-to-peer, hvilket vil sige, at den baserer sig på et open source netværk. På mange punkter er Litecoin identisk med andre traditionelle former for digitale valutaer, dog har denne form hentet stor positiv respons ved at have rettet op på nogle af de problematikker, som forefindes ved for eksempel Bitcoin. Det vil sige, at Litecoin er blevet utrolig populært på grund af muligheden for at gennemføre særdeles hurtige transaktioner. Og så har valutaen også en fremragende opbevaringsteknologi i forhold til flere af de andre digitale valutaer, hvorfor Litecoin eftersigende er langt mere sikker at handle med online. Det ses tydeligst ved, at Litecoin ikke i samme grad som for eksempel Bitcoin er udsat for digitale angreb via blandt andet problematikker med netværksfejl.

 

Litecoin besidder således nogle tekniske forbedringer i forhold til andre digitale valutaer, hvorfor det investeringsmæssigt er spændende at følge med Litecoin og se, hvilken fremdrift denne kommer til at opleve i fremtiden.

 

Gør dig den bedste investering

Find flere oplysninger og mere relevant information om den populære Litecoin og find ud af, hvordan du fordelsmæssigt kan gøre dig din næste investering online med den største sikkerhed og den hurtigste mulighed for diverse transaktioner på tværs af grænser.