Få tips til opbevaring og anderledes indretning

Få tips til opbevaring og anderledes indretning

21. juni 2018 0 Af Redaktion

Du kender godt det med, at du kigger dig rundt omkring i din bolig og tænker: ”hold nu op, det er kedeligt”. Men du orker ikke at befri dit kreative sind, fordi du ikke ved, hvordan du så skal få plads til alle dine ting. Det er bedst, som det er nu, så derfor bliver rummet ved med at se ud på den nøjagtige samme, kedelige måde. Det er da en skam. Få tips til en ny, spændende indretning samtidig med, at du kan få plads til opbevaring i dette indlæg.

Fyld boligen op med liv

Vil du gerne have noget mere liv i boligen, uden det betyder, at du skal have en hund eller en irriterende lillebror i dit hjem, så kan du gøre det med planter. Udnyt højden og få hængeplanter rundt omkring, som giver dit hjem en naturlig oase følelse. Det er da hyggeligt. Da er der stadig plads til reoler og andet under.

Derudover kan du også vælge få et akvarie med fisk i hjemmet. Se mere her. Så ligner dit hjem ikke alle andre hjem, og der vil komme masser af liv hos dig. Få det med dertilhørende borde, så du kan udnytte pladsen under akvariet. Dit akvarie kan du indrette, som du vil. Indret det for eksempel med:

  • Forskellige dekorationer
  • Belysning
  • Akvarieplanter
  • Baggrunde
  • Grotter

At have et akvarie kræver selvfølgelig lidt. De skal have noget foder, der skal være udstyr til rengøring osv. Men så snart du har købt det ind og fået det i gang, passer det meget sig selv.

Byg en bænk med opbevaring

Hvis du tør at kaste dig ud i gør-det-selv arbejde, kan du på en billig måde få nogle fede opbevaringsløsninger. Man kan med få brædder selv bygge en bænk, som kan placeres i en gang eller måske op ad en væg i køkkenet eller spisestuen.

Bygger du en til gangen, kan du lave en hylde under med plads til sko for eksempel. Du kan også lave bænken med skuffer, så ”rodet” pakkes væk. Synes du, at det er for besværligt med skuffer, kan du også dele bænken ind i åbne rum, og komme kurve eller kasser ind, som passer ind i. Læg et fedt tæppe oven på, brug puder eller måske dyreskind for at gøre den blød at sidde på og ikke mindst hyggelig at se på.