3 gode spørgsmål til at finde en flyttemand på nettet

3 gode spørgsmål til at finde en flyttemand på nettet

22. maj 2019 Slået fra Af Redaktion

Flere danskere vælger at benytte et flyttefirma, når de skal starte på et nyt eventyr med et nyt hjem. Alligevel er der mange, som stadigvæk holder sig tilbage, fordi de er bange for at overlade deres ting til en fremmed.

Heldigvis kan du let og hurtigt finde en masse flyttefirmaer, når du går på internettet. Her vil du kunne få et tilbud på din flytning ved at skrive lidt informationer om dig selv og din situation. Ofte vil du også have mulighed for at stille spørgsmål til flyttefirmaet i deres formular, og her er, hvad du skal spørge dem om.

  • Hvor mange flytninger foretager i om måneden? Det er et meget simpelt spørgsmål, og det har til formål at høre, om de lige er startet, eller om de har flyttet i mange år. Hvis flyttefirmaet har eksisteret i mange år, kan du altid tjekke deres anmeldelser på internettet.
  • Hvordan passer I på mine ting? Et godt flyttefirma ved godt, at du er bekymret for dine ting. Et dårligt flyttefirma synes du er irriterende, når du stiller dette spørgsmål. Alle disse spørgsmål går ligeså meget ud på at høre, hvordan de reagerer på en kunde.
  • Hvad sker der, hvis noget går i stykker? Hvis de siger, at det gør der ikke uden nogen løsning, skal du ikke bruge dem. De skal kunne fortælle dig, hvad der sker, hvis de ødelægger noget. Det sker sjældent, men det sker selvfølgelig.

Det er ok at stille krav

Der er mange, som ikke tør stille spørgsmål til deres flyttefirma, men du skal huske på, at de er der for din skyld. De vil nærmest gøre alt for at få din forretning.

Alle gode flyttefirmaer ville elske at høre, at du faktisk går op i deres arbejde. Stil dem en masse spørgsmål.