Få til mobil til at holde hele dagen

Få til mobil til at holde hele dagen

7. maj 2019 Slået fra Af Redaktion

Mobilen er efterhånden blevet en essentiel del af vores dagligdag. Mobilen klarer alle slags opgaver. Vi bruger den til at svare på e-mails, SMS, opkald og bruger den til diverse arbejdsopgaver. I en moderne verden er mobilen en uundværlig del af hverdagen, og for de flestes tilfælde vil det være umuligt at have en normal arbejdsdag til at fungere uden at have adgang til en mobiltelefon. På grund af mobilens indtog på arbejdspladsen, så kræver det, at mobilen kan holde sig vågen hele arbejdsdagen. Hvis mobilen pludselig løber tør, så sidder man med et enormt problem. Heldigvis er det muligt at minimere mobilens strømbrug på en meget nem måde – muligheden for at mindske mobilstrømbrug kan b.la. findes på FTP Lokalavisen Vesterbro. Hvis man ikke ønsker at overholde diverse mobilregler, så kan man også anskaffe sig en powerbank, der kan opretholde mobilens strøm hele dagen. En powerbank skal kunne tilføre maksimal strøm på relativt kort til, og hvis ikke disse kriterier mødes, så er en powerbank jo næsten ubrugelig. Her følger en guide til powerbanks:

  • Anker Powercore II 10.000 mAH – Denne powerbank har en umiddelbart let format, der ikke er meget større end en mobil, og den kan ca. oplade 3 smartphones pr. opladning af powerbank).
  • Flux 3.000 mAH – denne powerbank er til mobiler med micro USB-outbput, og den er faktisk mindre end den gennemsnitlige smartphone.
  • Xiamo 20.000 mAH – Denne powerbank er af kinesis afstamning. Den er tungere end din gennemsnitlige smartphone, men den indeholder langt større genopladningskraft.
  • MAXOAK 50.000 mAH – Denne powerbank er lidt større end en smartphone, men har en ekstrem stør opladningsevne, og den indeholder 6 outputs til diverse smartphones.

Hvordan holder en smartphone strøm?

Hvis du helt vil undslippe powerbanken, så er der et par ting, du kan minimere for at holde strøm. Hvis du er udenbys, så kan du slukke for wi-fi og 3G/4G, som kræver virkelig meget strøm. Derudover kan du skrue ned for skærmens lysstyrke, hvilket mindsker strømforbrug. Det mest effektive du kan gøre, hvis mobilen ikke bliver brugt er at holde mobilen på flytilstand. På den måde bruger mobilen ingen apps.