Funboards tilbyder mange slags segboards

Funboards tilbyder mange slags segboards

3. maj 2018 0 Af Redaktion

Hvis du endnu ikke har fået fingrene i at de populære segboards, så kan du sikre dig et på webshoppen funboards.dk, der ikke går på kompromis med sikkerheden.

Kunne du tænke dig et segboard, som er af høj kvalitet og derfor også holdbart og sikkert? Så tag et kig ind på funboards.dk, som har et stort udvalg af både almindelige segboards men også nogle med opgraderede funktioner.

På webshoppen kan du finde udgaver i helt klassiske designs uden farver, men der er også segboards i masser af farver og mønstre. Hvis du for eksempel søger et segboard, der kan lidt mere end de helt almindelige, så søger du måske et Hummer segboard. De er nemlig designet med store og slidsikre dæk, som afviger fra almindelige segboards både i design og ved at de kan køre på flere områder end de klassiske.

Derudover tilbyder funboards.dk også segboards med indbyggede bluetooth-højtalere, så du kan høre musik, samtidig med at du kører.

Alle segboards fra funboards.dk er altså både af højeste kvalitet og nogle af de meste sikre på markedet, som kan holde i mange år, og som har indbygget temperatursikring, så de ikke kan bryde i brand. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13.