Sådan bliver du klar til sommerens fester og komsammener

Sådan bliver du klar til sommerens fester og komsammener

13. juli 2018 0 Af Redaktion

Sommeren er for alvor begyndt at træde ind på scenen i Danmark, og det betyder for de fleste, at man skal til nogle sommerfester eller holde nogle sommerfester for venner, familie, skolekammerater mv. Derfor er der også en del forskellige ting, man skal have styr på, inden man kan tage til eller holde en sommerfest.

Få indkøbt det rette tøj til forskellige begivenheder

Først og fremmest er det vigtigt, at man har garderobeskabet klar, således man har noget tøj, man kan tage på til de forskellige sommerfester, der end måtte være i vente. Det kan eksempelvis være for kvindens vedkommende, hvor det kan være en fordel at have en god sommerkjole, man kan benytte til flere forskellige typer af begivenheder. Her skal man dog være opmærksom på flere forskellige ting, hvilket blandt andet er gældende for kjolens længde, der gerne skal stemme overens med de krav, man end måtte have hertil. Der findes både de helt lårkorte, mens det også er muligt at få nogle lidt længere kjoler, hvis det skulle være mere ønskeligt. Herudover er der også farven, som skal overvejes i forhold til de krav, ønsker og behov, man end måtte have hertil.

Farven skal herrerne eksempelvis også overveje, hvis de er på jagt efter en ny skjorte, og denne farve skal også passe med de krav, man end måtte have. I forhold til valg af skjorte skal man også vælge, om man ønsker en slim fit eller regular fit skjorte. En skjorte i slim fit sidder en smule tættere til kroppen, mens en regular fit sidder lidt løsere, og her skal man naturligvis have øje for egne krav og behov til skjorte. Det vigtige her er at vælge i forhold til, hvad man synes er mest komfortabelt, mens de forskellige varianter vil give forskellige udseender, hvilket også skal matches med krav og behov.

Lav selskabslege af klassiske og traditionelle sange

Det er dog ikke blot tøjet, man skal have styr på til sommerfester, da det også er særdeles vigtigt, at man har styr på eksempelvis underholdningen, der kan bestå af mange forskellige ting. Det kan eksempelvis være kongespil, petanque, stangtennis og lignende, mens man også kan lave sjove og fællesskabsdannende selskabslege på baggrund af gamle sange såsom ’Der er et yndigt land’, ’I Danmark er jeg født’ osv. Her kan man eksempelvis lave nogle billeder, der giver associationer til en af de gamle sange, hvorefter det så gælder om at gætte sangen. Det kan også være en quiz om teksterne i danske sange, hvis man  finder dette mere underholdende.