Sådan får du kommunikationen til at fungere, når du arbejder hjemmefra

Sådan får du kommunikationen til at fungere, når du arbejder hjemmefra

14. oktober 2019 Slået fra Af Redaktion

Nogle gange er der behov for at arbejde hjemmefra. Det kan være du er syg, du ikke har mulighed for at komme på arbejde, eller at det bare er derhjemme, du har din arbejdsplads. Uanset hvad kan der godt være behov for, at du kan kommunikere med andre – hvad end det er kollegaer, kunder, andre partnere, eller nogle helt andre. Og det er der en meget nem løsning på: Microsoft Teams. Du kan læse nogle af fordelene ved Teams her.

Mulighed for direkte samtaler – med og uden video

Hvis du skal arbejde sammen med nogen, er det ofte optimalt, at I kan snakke sammen, uden at det behøver foregå over mail og SMS, hvor det kan gå hen og tage rigtig lang tid. Med Microsoft Teams får du muligheden for at have en live samtale med et andet menneske, og det er også understøttet af en videochat funktion.

Udvid samtalen med skærmdeling

Nogle gange når du snakker sammen med en samarbejdspartner, kan det være meget rart, hvis I har mulighed for at se, hvad den anden person sidder og laver. Det får I også muligheden for med Microsoft Teams. I kan nemlig bruge en funktion, der hedder skærmdeling. Med denne funktion får du f.eks. muligheden for at sende indholdet fra din skærm over på din partners skærm, så de kan se præcis, hvad du laver, og der ikke opstår misforståelser i kommunikationen.

Deling af dokumenter er nemmere end nogensinde

I en samarbejdsproces kan det også være rart, hvis I nemt og hurtigt kan dele et eller flere dokumenter med hinanden – og det gør Microsoft Teams også dejlig nemt. Det kræver kun nogle få klik, og så kan personen på den anden side af skærmen sidde med præcis de samme dokumenter, som du sidder med.