Hold en succesfuld konference

Hold en succesfuld konference

30. september 2019 Slået fra Af Redaktion

Når du afholder en konferencen, vil du højst sandsynlig gerne have, at deltagerne går hjem derfra med en god oplevelse i bagagen. At de er blevet klogere på et eller andet, eller at de har fået noget med hjem at tænke over. Men hvordan bliver du sikker på, at du holder en succesfuld konference? Du kan selvfølgelig aldrig vide på forhånd, om det bliver en succes, men du kan gøre dit for, at chancerne bliver større.

Gå i gang i god tid

Hvis det skal være en succesfuld konference, er det ikke bare noget, du lige planlægger på et par dage. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, så du bør helt sikkert gå i gang i god tid. Til planlægningen af din konference, kan du bruge et projektstyringsværktøj, så du kan få dannet et bedre overblik. Værktøjet kan du altid bruge senere hen i din virksomhed også.

Få styr på alt det praktiske

Det er vigtigt som det første at få styr på alt det praktiske. Det vil sige dato, tidspunktet, leje af lokale osv. Hvis deltagerne skal have overnatningsmuligheder, skal der også sørges for det. Skal der serveres mad eller snacks, skal du også have styr på det. Det er alt sammen noget, der er godt at have styr på, før du planlægger, hvad der skal ske på selve dagen.

Forbered dig godt

Hvis du vil have deltagerne til at gå hjem med en god oplevelse i bagagen, er du nødt til at virke professionel og forberede dig godt. Det går ikke, at tiden skrider fra dig og du roder rundt i det på selve dagen. Hvis du til gengæld har en fast tidsplan og har forberedt dig godt, skal det nok blive en succes. Folk kan godt mærke, hvis der er styr på tingene.