Ting du skal have styr på, før du kan bygge et nyt hus

Ting du skal have styr på, før du kan bygge et nyt hus

17. august 2019 Slået fra Af Redaktion

Inden drømmen om en ny bolig kan realiseres, er der nogle tanker, der skal gøres op, og nogle ting der skal være styr på. Alt dette kan godt være meget overvældende, og til dels også forvirrende. Hvis du er lidt i vildrede, kan du her se lidt om nogle af de ting, der skal være styr på først.

Find lånet der er rigtigt for dig

Når du står og skal til at føre en boligdrøm ud i livet, bliver du højst sandsynligt nødt til at tage et lån. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage lån, og hvordan det fungerer, så prøv at snakke med nogle forskellige banker, og hør lidt mere om, hvor der er de laveste renter, hvor længe det vil tage at betale tilbage, osv.

Er der styr på flytningen?

Før du køber eller lejer en ny bolig, bliver du nødt til at være sikker på, at du har styr på at kunne flytte. Du skal kigge på forskellige flyttefirmaer, og se hvilket et, der passer bedst til den flytning du står overfor.

Sikre at du bygger lovligt

Hvis din boligdrøm inkluderer et helt nybygget hus, skal du også sikre dig, at den beliggenhed huset skal ligge på, er blev lovligt godkendt. Her kan f.eks. en landinspektør være god. Hvis du ikke har så meget styr på, hvad du skal lede efter i en landinspektør, kan du jo tage standpunkt i, hvem der har flest kunder. Hvis du f.eks. er fra Sønderjylland, er Landsyd landsdelens største landinspektør virksomhed.

Ikke stress for meget over det

Selv om en flytning kan være meget stressende, er det vigtigt også at tage den med ro. Om det så er første gang du flytter, eller om du har flyttet før, skal du huske, det munder ud i noget godt.