Dine elektroniske produkter er penge værd

Dine elektroniske produkter er penge værd

30. januar 2018 0 Af Redaktion

Hver fjerde mand ejer elektroniske produkter, som de ikke bruger, eller sjældent har i brug. Størstedelen af disse produkter er gadgets, som der er efterspørgsel på, og dermed er disse produkter guld værd. Det er alt lige fra højtalere, fjernsyn, telefoner og PlayStations. Så snart en ny lancering af et elektronisk produkt kommer på markedet, skifter danskerne hyppigere deres produkter ud til fordel for de nyeste modeller. Produkterne bliver lagt ind i skabet, men til stor fejlagtighed – det viser sig nemlig, at dine brugte elektroniske produkter er penge værd.

Stor efterspørgsel på brugte iPhones

Undersøgelser foretaget af dba.dk viser, at der hver eneste måned bliver søgt på ordet ”iPhone” 180.000 gange. Der er med andre ord en kæmpe rift om brugt elektronik, og det er særligt studerende eller unge mennesker, der ikke absolut har råd til de nyeste modeller, som søger efter den næst nyeste.

Brugt elektronik er ikke ens betydning med, at standen eller kvaliteten på det er ringe. Nogle skifter deres elektroniske produkter ud hyppigt, hvor det viser sig, at produktet dårlig nok er blevet taget i brug endnu. Det giver derfor stor mulighed for folk, hvor den nyeste model ikke er i højeste prioritet, at eje elektronik i en god udgave til en fin pris og til en kvalitet, der er i god stand.

Muligheder for videresalg

Undersøgelsen viser samtidigt, at 27 procent af den mandlige befolkning har elektronik liggende derhjemme, som de ikke har i brug, hvor det hos kvinderne er 18 procent. Der er flere måder at tjene penge på sin brugte elektronik. Enten kan man tage kontakt til it-firmaer, der opkøber brugt elektronik, sætter det i stand og tjekker dem efter fejl og mangler og dermed sælger videre. IT-firmaerne køber dermed produktet af dig, og du får en fortjeneste ud af det.
Alternativt kan man sætte det til salg privat og sælge til andre private mennesker, som kan få gavn af det. Her er der flere penge at hente hjem, og særligt hvis produkterne er i god stand og ikke er for gamle.