Få bugt med ukrudtet

Få bugt med ukrudtet

7. februar 2019 0 Af Redaktion

Gror der ofte uønsket ukrudt mellem fliser eller i bede, kan løsningen være en ukrudtsbrænder. Hermed er det let og effektivt at holde ukrudtet nede, så du kan holde indkørslen, terrassen og haven pæn året rundt.

 

Kan benyttes alle steder i haven

På websiden finder du flere ukrudtsbrændere, der har forskellige egenskaber. Du kan blandt andet få en elektrisk og en på gas. Den elektriske kan både bruges på fliser og i bede helt uden at skade blomsterne. Det er desuden muligt at bruge den som grillstarter eller til at tænde et bål. Til den elektriske skal der anvendes et forlængerkabel, hvilket naturligvis ikke er nødvendigt ved den, der kører på gas, foruden slangen der kobler den til gasflasken. Har du brug for en ukrudtsbrænder, der er lidt lettere at have med rundt i haven, kan du også får en, hvor der hører vogn med, så du slipper for at slæbe på gasflasken. Til de forskellige brændere skal du selv tilkøbe gasflaske, som du kan finde på websiden sammen med anden tilbehør.

 

Alt til arbejdsopgaver

PrimusDanmark.dk er en stor virksomhed, der vægter hurtig levering, god service og høj kvalitet meget højt. Foruden ukrudtsbrændere har virksomheden et stort og bredt udvalg af værktøj og andre redskaber til forskellige arbejdsopgaver. Både private, virksomheder og offentlige institutioner handler på websiden, hvilket i særdeleshed afspejler den store popularitet. For at muliggøre den hurtige levering, har virksomheden fire store lagre, hvor produkterne bare venter på at blive sendt afsted. Hvis du bestiller inden klokken 12, bliver produktet sendt afsted samme dag, så du modtager det allerede dagen efter. Er du i tvivl om, hvilken vare der er den rigtige til formålet, kan du også besøge virksomhedens fysiske butik, der ligger i Børkop. Er dette ikke en mulighed, sidder medarbejdere klar ved taster og telefon, så du kan blive vejledt og guidet på allerbedste vis.