Send et positivt signal med vandfrie urinaler

Send et positivt signal med vandfrie urinaler

20. februar 2019 0 Af Redaktion

Din virksomhed er højst sandsynligt i konstant udvikling, og det er sikkert tanken, at det skal fortsætte således. Bæredygtighed og miljøbevidste teknologier og produkter er efterhånden på alles læber og med god grund. Hvis din virksomhed har interesse i at blive grønnere, så har du muligvis overvejet bæredygtige vandfrie urinaler som et alternativ til de gamle traditionelle vandløbende urinaler. Du undrer dig måske over, hvad fordelene ved et vandfri urinal er. Her kan du læse om alt, du bør at vide, om denne type urinaler.

Lidt om de grønne vandfrie urinaler

Det er in at være miljøbevidst nu til dages. Vi kender alle sammen til de konsekvenser, der er, hvis man ikke tænker frem i tiden og producerer grønnere produkter. Det er naturligvis det miljøvenlige aspekt, der i starten bar idéen om vandfrie urinaler. Dette er heller ikke så skørt, da rent drikkevand ikke findes i uanede mængder og er en værdifuld ressource. Når urinalerne er vandfrie kan man altså undgå at bruge millioner liter af ferskvand. De vandfrie urinaler er altså enormt bæredygtige og miljøbevidste. Du kan derfor sende et positivt signal, om at din virksomhed er miljøvenlig, hvis I udskifter de gamle urinaler med de vandfrie.

Der er flere fordele at hente

Udover de miljøvenlige faktorer er der altså også andre fordele ved vandfrie urinaler. Vælger din virksomhed for eksempel vandfrie urinaler fra URIMAT®, vil de få urinaler, der for det første er 100% lugtefrie. Herudover er der også penge at spare. Disse urinaler er nemlig også lavet af et genanvendeligt materiale, som gør urinalets overflade ekstra stærk. Således undgår virksomheden betalinger af reparationer og vedligeholdelse hele tiden. Derudover er det også væsentlig at nævne, at når man undgår etableringen af vandtilløb og mister omkostningerne til vand, er der mulighed for at spare flere tusinde kroner sammenlignet med de vandløbende urinaler.