Marokkanske tæpper er en unik tilføjelse til hjemmet

Marokkanske tæpper er en unik tilføjelse til hjemmet

23. februar 2019 0 Af Redaktion

Du kan finde mange tæpper på det danske marked. Det er ikke dem alle, der er noget for dig. Det er dog kun en fordel, da den store variation i udvalget er med til at sikre, at der er noget for alle og enhver – og derfor også for dig. Én af de typer tæpper, der i høj grad hitter på det danske marked i øjeblikket, er de både unikke og smukke marokkanske tæpper.

Der er flere årsager til, at denne type tæppe er blevet et hit. Den primære årsag er dog, at der ikke finde to marokkanske tæpper, der er ens. Hvert enkelt af disse tæpper er håndlavet med afsæt i en særlig tradition, der er mere end 100 år gammel. Hvert tæppe er derfor unikt og bærer på sin egen historie, hvilket blot gør et sådant tæppe endnu mere unikt.

Hvor bliver marokkanske tæpper lavet?

Der findes flere former for marokkanske tæpper. Der findes de håndvævede uldtæpper, der bliver lavet i Azilal-provinsen, der holder til i Atlasbjergene. Det er én af de mest populære former for marokkanske tæpper i både danske, men også øvrige vestlige hjem. Også de farvestrålende kludetæpper, også kaldet Boucherouite, er populære her i landet.

De håndlavede uldtæpper bærer alle en autentisk historie med sig. Mange af dem er lavet af Berber-stammerne i Marokko. Hvert enkelt tæppe er unikt, da de varierer i forhold til mønstre, farver og størrelser. Det gør dem alle yderst charmerende på hver deres måde, og det har stor betydning for mange i en verden, hvor alt nærmest serieproduceres.

Hvor kan jeg købe marokkanske tæpper?

På trods af den store popularitet, er der ikke synderligt mange forhandlere af de marokkanske tæpper. Det betyder dog ikke, at de ikke er mulige at opstøve. Du kan bl.a. handle hos https://markwaldorf.dk, hvor de fører er stort udvalg af de unikke, håndlavede tæpper. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du finder ét, der falder i netop din smag.

Du er garanteret, at de alle er originale og importeret fra Marokko, hvis du handler hos Mark&Waldorf – og det kan desværre ikke siges om alle webshops.