Sådan får din virksomhed nemt løftet vinduer og døre

Sådan får din virksomhed nemt løftet vinduer og døre

21. marts 2019 Slået fra Af Redaktion

Der findes mange forskellige virksomheder og brancher, som har lagre, hvor en masse tunge emner skal løftes, blandt andet i træ- og møbelindustrien. Dette kan være enormt hårdt for virksomhedens medarbejdere, hvis de ikke får hjælp fra noget løfteudstyr. Det resulterer derfor ofte i arbejdsskader. Hvis din virksomhed gerne vil undgå dette, kan du læse mere her.

Løfteudstyr til vinduer og døre

Det er en god idé at tage løfteudstyr i betragtning, hvis din virksomhed skal have håndteret og løftet vinduer og døre. Disse emner kan løftes af mennesker, men det er en stor belastning for kroppen og for at undgå smerter og sygedage, er løfteudstyr som regel et bedre alternativ. Der findes en masse forskellige typer af løfteudstyr, som passer til forskellige slags løft – alt afhængigt af emnet. I dette tilfælde er emnet vinduer og døre, og derfor bør jeres virksomhed at overveje en vakuumløfter. Vakuumløftere suger sig fast til vinduet eller døren ved hjælp af undertryk skabt af en motor, og således sikrer den et skånsomt og hurtigt løft, så vinduerne og dørene ikke bliver beskadiget. Til denne kan man så bruge en traverskran, en svingkran eller eksempelvis truckmonteret løfteudstyr til fleksible løft på for eksempel et lager. Løfteudstyret skal kun håndteres af én medarbejder, så virksomheder kan på denne måde spare penge på arbejdskraft.

Vinduer og døre i plast?

Er din virksomhed eksempelvis inden for møbelindustrien, kan det være, I forhandler de traditionelle trævinduer. Ulempen ved disse er dog, at de kræver mere vedligeholdelse i form af maling osv. Vind og værd gør også, at de kan rådne og derfor ofte skal skiftes ud. Her kan plastvinduer og døre være et godt alternativ. Der er en konstant udvikling i nye flotte designs, og disse har en længere holdbarhed, og dine kunder slipper fuldstændig for at male dem.