Sådan holder du den bedste firmajulefrokost

Sådan holder du den bedste firmajulefrokost

7. november 2018 0 Af Redaktion

En julefrokost er for mange medarbejdere årets højdepunkt på arbejdspladsen. Det er her, de får lov at skeje ud og være sammen med deres kollegaer under mindre formelle og mere afslappende omstændigheder end normalt. En julefrokost er ofte anledning til mange sjove episoder og mindeværdige oplevelser, som der vil blive snakket om i lang tid efterfølgende, og som kan hjælpe til med at skabe en fællesskabsfølelse på arbejdspladsen. Her får du nogle gode råd til, hvordan du holder den bedste julefrokost for virksomhedens ansatte.

 

Overlad planlægningen til professionelle

Ofte kan det sagtens betale sig at overlade planlægningen af festen til professionelle, fremfor selv at stå for det. Et eventbureau kan hjælpe med alt det praktiske, så du slipper for at skulle finde lokaler, bestille mad, sørge for nok drikkevarer til de tørste og feststemte gæster, have musikken på plads – og generelt slipper for at stå med det overordnede ansvar for festen. Et professionelt eventbureau kan arrangere en fest lige efter dine og virksomhedens ønsker, og derved skabe en mindeværdig oplevelse for alle.

 

Sæt rammerne og stemningen for festen på forhånd

Julefrokoster har ofte ry for at gå ret vildt for sig, og der er næsten altid et par gæster, der ikke helt kan styre alkoholindtaget og som må bukke under. Hvis det ikke er passende for din virksomhed, at medarbejderne drikker sig sanseløse til årets firmajulefrokost, så sæt retningslinjerne på forhånd, så gæsterne ved, hvad de skal forvente sig af festen. Du kan også sætte alle medarbejdere på en lille opgave op til julefrokosten – for eksempel at arrangere noget underholdning – så alle får del i arrangementet, og så alle kan glæde sig ekstra meget. Vil du eksempelvis gerne opnå større kendskab til alle medarbejderne, kan du bede alle om at forberede en sjov historie om sig selv, som de skal fortælle til festen.