Det er ikke underordnet, hvilken IT-løsning du vælger til virksomheden

Det er ikke underordnet, hvilken IT-løsning du vælger til virksomheden

5. november 2018 0 Af Redaktion

De fleste virksomheder har i dag i større eller mindre grad brug for en eller anden form for IT-løsning til den daglige drift og arbejdsgangen i virksomheden. Løsningens bedst mulige udformning og udstrækning afhænger af virksomhedstype, kapacitet, antal medarbejdere, internetløsning, behov og mange andre faktorer. Der er dog nogle ting, som er vigtige for alle IT løsninger i dagens samfund, og dem har vi samlet her.

 

Er løsningen brugervenligt?

En af de vigtigste faktorer ved en IT-løsning i dag er, at den er brugervenlig og let at tilgå. Et system, som kræver lang tid at blive sat ind i, vil få mange virksomheder til at fravælge det, da det vil koste for lang tid og for mange ressourcer at sætte nye medarbejdere ind i systemet. Nogle systemer er dog nødt til at være mere avancerede end andre, og til nogle virksomheder er det okay, at systemerne tager lidt længere tid at blive sat ind i, for det er nødvendigt for at virksomheden kan få alle de nødvendige funktioner til den daglige drift.

 

Kan systemet tilgås offline?

En anden ting, der kan være vigtig i dagens samfund er, at systemet, eller dele af det, kan tilgås offline. Mange medarbejdere er ofte på farten, enten på vej til møder eller på forretningsrejser, og der er ikke altid internet tilgængeligt. For at få det optimale ud af rejsen er et system, der fungerer til en vis udstrækning, mens man er online, en rigtig god løsning for mange virksomheder.

 

Holder systemet stadig om 2, 5 eller 10 år?

En sidste vigtig ting at have in mente er, om systemet er fremtidssikret, og kan blive holdt opdateret, så det ikke nødvendigvis skal udskiftes inden for få år. En løsning, der er skalérbar, og som kan udvides i takt med at virksomheden vokser og får flere behov, er Microsoft Dynamics. Bliv klogere og læs mere om Microsoft Dynamics her.