Sådan pepper du haven op og får mere glæde af den

Sådan pepper du haven op og får mere glæde af den

11. november 2018 0 Af Redaktion

Får du ikke brugt din have eller terrasse nok, når vejret er til det? Her får du nogle råd til, hvordan du kan peppe din have lidt op og derved sørge for, at hele familien får mere glæde af den.

Invester i gode terrasse- og havemøbler

For at kunne nyde foråret, når det begynder at dukke op engang i det nye år, er det vigtigt med gode udendørs møbler, som du får brugt. Hvis du ikke sidder ordentligt i din havestol, eller hvis terrassebordet er for tungt eller for svært at vedligeholde, så får du det ikke brugt nok, og får derved ikke så meget glæde ud af haven, som du kunne få. Gode møbler til haven og terrassen er alfa omega for at få mest muligt ud af haven.

Gør haven til et sjovt sted for børnene

Hvis du ærgrer dig over, at dine børn ikke leger nok udendørs, men i stedet bruger al tiden for computeren, ipad’en eller tv’et, så overvej, om du kan gøre haven til et sjovere sted for dem. Er der plads til et gyngestativ? Kan du opstille et fodboldmål i den ene ende af græsplænen? Eller vil du gerne give børnene mulighed for at spille basketball? Se forskellige basketballkurve her, og gør haven til en sjov legeplads for børnene.

Dyrk selv krydderurter og grøntsager

Når foråret og det varmere vejr igen melder sin ankomst, kan du med fordel dyrke dine egne krydderurter og grøntsager i haven. Ikke nok med at det kan give dig større glæde af dine udendørsarealer, så kan det også lokke dig mere udenfor, hvis du skal passe dine planter. Derudover bliver madlavningen lidt sundere og sjovere, hvis du kan bruge ingredienser, du selv har dyrket.