Trænger indkørslen til nye fliser?

Trænger indkørslen til nye fliser?

11. november 2018 0 Af Redaktion

En pladevibrator er genial til at få styr på underlaget, hvad enten du skal lægge fliser, sten eller noget helt tredje til en terrasse eller noget andet.

Du skal altid sørge for at have styr på underlaget, når du skal starte et nyt projekt, og uanset om du er erhvervsdrivende eller du bare gør tingene selv derhjemme, så vil du blive utrolig glad for en pladevibrator.

Det er nemlig utrolig vigtigt at have et jævnt og plant underlag, når du lægger eksempelvis fliser, sådan at fliserne ikke skrider eller bliver ujævne, og arbejdet dermed bliver spildt. En pladevibrator stamper og komprimerer underlaget, så det bliver tilpas kompakt til at kunne bære vægt uden at synke.

PrimusDanmark.dk har et stort udvalg af pladevibratorer i god kvalitet til en skarp pris. De fleste modeller fås med en motor fra enten Honda eller Lifan, og de er alle benzindrevne. Hvis du kunne tænke dig at spare lidt penge på pladevibratoren, så kan du også købt en brugt én af slagsen inde under fanen ”brugt værktøj” på webshoppen.

Har du brug for at få personlig rådgivning, inden du investerer i en pladevibrator, så må du endelig ringe til dem eller møde op i butikken i Børkop, så vil de hellere end gerne hjælpe dig alt, hvad de kan.

Værktøj, der virker. Det er mottoet hos PrimusDanmark, og derfor kan du være sikker på, at du får noget, der holder, når du bestiller hos dem.