Vi vil have mere og mere luksus i vores køkkener

Vi vil have mere og mere luksus i vores køkkener

13. november 2018 0 Af Redaktion

… og i takt med, at teknologien udvikler sig, bliver luksus mere og mere tilgængeligt. Vi kan i dag få nærmest den køkkenmaskine, vi kunne drømme om, så madlavningen bliver lettere og sjovere. Luksus i køkkenet handler dog også om andet end seje køkkenmaskiner – læs med her og bliv inspireret til at bringe luksus ind i køkkenet.

 

Designet kan udstråle luksus

Ikke nok med, at køkkenet gerne skal være funktionelt, og at vi gerne skal have så meget hjælp som muligt i form af diverse køkkengrej, så skal designet på dette køkkengrej selvfølgelig også se godt ud og gerne udstråle luksus. For eksempel blev den populære KitchenAid røremaskine ikke kun så populær grundet funktionaliteten – nej, det er da også fordi den er flot og udstråler eksklusivitet. En anden måde at udstråle luksus er ved at investere i et amerikanerkøleskab, som med sin rummelighed, dobbeltdøre og funktioner er mange husejeres drøm. Køb et amerikaner køleskab her.

 

Maling kan give et indtryk af eksklusivitet

Et køkken kan let blive en kende kedeligt og ensformigt, selvom det er praktisk og funktionelt. En måde at udstråle eksklusivitet kan være at male en eller flere af væggene, eksempelvis i en dyb og varm farve, som kan skabe dybde og atmosfære i rummet.

 

Det rette stel og nips kan peppe hverdagskøkkenet en tand op

Naturligvis kan bordopdækningen og pyntegenstandene i køkkenet også være med til at skabe et indtryk af luksus. Smukke vinglas af krystal kan organiseres på en åben hylde sammen med en vinholder, så man kan vise omverdenen, at man holder af god vin, og ved at sætte glaslåger og spotlys i skabet med stel, kan det flotte service blive fremhævet. Designerlysestager og –vaser er også gode ting at indføre for at bringe lidt luksus ind i køkkenet.