Brug en e-cigaret til at stoppe med at ryge

Brug en e-cigaret til at stoppe med at ryge

22. november 2018 0 Af Redaktion

De fleste rygere ved , hvor svært det kan være at stoppe med at ryge, hvis man ikke får noget hjælp til det. Her kan det være en stor fordel med en e-cigaret, når man skal vænne sig af med rygningen. Den hjælper godt på vej, så man har et godt alternativ, når rygetrængen slår til. Man kan finde både e-cigaretter og batterier hos Smoke-it, som har butikker rundt omkring i hele Danmark. Alle har altså god mulighed for at finde en butik i nærheden, men man kan naturligvis også handle over deres hjemmeside og få sin bestilling sendt direkte hjem.

3 fordele ved at bruge en e-cigaret

En e-cigaret er et super godt alternativ til cigaretter, og derfor er der selvfølgelig også mange fordele ved at bruge e-cigaretter frem for almindelige cigaretter. Her er 3 af de største fordele ved at skifte sine cigaretter ud med en e-cigaret.

  1. Det er langt billigere. Rygning er en enormt dyr vane, og hvis man er vant til at skulle købe en pakke smøger hver eller hver anden dag, så bliver det hurtigt en stor sum penge, man skal af med. En e-cigaret er selvfølgelig dyrere end en pakke cigaretter, men pengene er meget hurtigt sparet ind igen.
  2. Det er bedre for dit helbred. De fleste er godt klar over, at rygning er enormt skidt for ens helbred. Det kan forårsage mange sygdomme og påvirker kroppen rigtig meget. Det er derfor klart en fordel for helbredet, hvis man kvitter cigaretterne og anvender en e-cigaret i stedet, mens man naturligvis forsøger at stoppe helt.
  3. Du kan ryge mange flere steder. Når du ryger almindelige cigaretter, er der rigtig mange begrænsninger for, hvor man må ryge. Dette er ikke nær så slemt, når det kommer til e-cigaretter, da de ikke skader folk omkring en. Derudover kan man også ryge dem inde i hjemmet uden, at boligen tager skade af det.