Skal lejlighedskomplekset renoveres?

Skal lejlighedskomplekset renoveres?

20. juli 2018 0 Af Redaktion

Står I som boligforening med en langt række lejligheder, der skal istandsættes til overtagelse af nye lejere på samme tidspunkt flere gange årligt? Så kan en fast samarbejdsaftale være en idé. Det er et stort stykke arbejde at istandsætte og klargøre lejligheder. Især mange lejligheder på én gang. Dette er en problemstilling, som mange boligforeninger kan komme i, og det er et problem som Malerfirmaet Flemming C agter at løse for boligforeningerne. Derfor tilbyder firmaet sine ydelser til såvel privatpersoner som virksomheder eller institutioner. Som boligforening vil I ikke skulle bekymre jer om, hvem der skal klare næste opgave, og om opgaven overhovedet bliver løst efter jeres ønske og til jeres standard.

Malerfirmaet Flemming C dækker alle opgaver
Uanset om det er lofter, gulv eller vægge der skal istandsættes, kan Malerfirmaet Flemming C klare opgaven. De dækker alle opgaver indenfor malerarbejde, gulvbehandling, spartling, tapetsering eller fugning. I har derfor mulighed for at få én leverandør til at stå for alle opgaverne. På den måde kan I sikre jer et ensartet arbejde og standard i alle lejligheder samtidig med, at I kan være sikre på, at kvaliteten er i top.
Ved en fast samarbejdsaftale kommer der heller ingen pludselige overraskelser, som ellers kunne blive en realitet, såfremt en maler skulle hverves ved hver enkelt overtagelse.

Afdelinger i hele Københavnsområdet
Malerfirmaet Flemming C har afdelinger i hele Københavnsområde,t og de vil derfor have nemt ved at tilbyde deres service til jer, hvis I har lejlighedskomplekser i flere dele af København. I vil derfor altid have en maler tæt på, hvis der pludseligt skulle blive brug for en maler udenfor allerede aftalte tidspunkter. Ønsker I at høre mere om, Malerfirmaet Flemming C kan I trykke her, og ellers er I altid velkomne til at tage kontakt såfremt et fremtidigt samarbejde ønskes.