Undgå ulykker – Få et professionelt firma til at sætte din altan op

Undgå ulykker – Få et professionelt firma til at sætte din altan op

22. september 2018 0 Af Redaktion

Du kender det måske. Der er langt ned, når man træder ud på en altan, og det kan ofte virke som om, at den overhovedet ikke holder. Typisk er det bare dine egne tanker, der spiller dig et puds, da der er utrolig meget sikkerhed, når det kommer til altaninstallationer. Dog har der været historier, hvor det er gået galt, og det kan være nok til, at man kan blive en smule ør i hovedet ved at træde ud på den ”svævende” terrasse. Det er derfor utrolig vigtigt, at man finder et professionelt altan-firma, der forstår vigtigheden i at få kundens sikkerhedsfølelse med ind i projektet. En altan skal jo gerne være et sted, hvor du kan slappe af og helst ikke skal tænke over, om det mon styrter sammen.

3 ting at overveje i forbindelse med altanopsætning

Vi har derfor sammensat 3 ting, som du skal være opmærksom på, når det kommer til altanopsætning. Det er ting, som du passende kan tage stilling til, inden du starter et samarbejde med en virksomhed, der skal opsætte dine altaner.

Hvilken type altan skal det være?

Der findes mange typer af altaner, og det kan være svært at finde ud af, hvordan tingene helt skal spille sammen. Undersøg derfor på nettet, om der er nogle bestemte materialer, udtryk, størrelser, former og andet, som du godt kan lide.

Hvor mange mennesker skal der være plads til?

Dette er selvfølgelig et spørgsmål om, hvor meget du ønsker at få plads til på altanen. En altan kan klare en bestemt vægt, og hvis du fx planlægger at holde vilde fester på altanen, skal du nok genoverveje dine prioriteter.

Få styr på, om det overhovedet kan lade sig gøre

Det er ikke ved alle lejligheder, at du kan få lov til at opsætte en altan. Derfor er det essentielt, at du bekendtgør dig med lokalplanen eller kommunen, inden du begynder på projektet.