Vil du gerne bruge din telefon som GPS?

Vil du gerne bruge din telefon som GPS?

11. januar 2019 0 Af Redaktion

En telefon er genial som GPS, men det kræver, at den har en holder, når den skal med i bilen. Det kan du få hos PanzerScreen, der har al slags tilbehør til mobiler.

Det er nemt, og du sparer penge. Brug din telefon som GPS, og du behøver ikke at skulle ud og købe en GPS. Og så er din smartphones GPS-system også hele tiden up to date med ændringer. Men der er bare lige det, at den skal kunne sidde ordentligt, hvor den er til at se og uden at den falder nogen steder hen, for ellers er den ikke til megen nytte.

Men det er der heldigvis en løsning på. PanzerScreen.dk har en masse forskellige holdere til din mobiltelefon, så du kan have den med i bilen. Hvis du er ude efter en mobilholder til bilen, så kan du finde flere forskellige slags hos PanzerScreen. Mange af deres holdere har en klips-funktion, så du nemt kan montere den til luftgitteret i bilen. Så kan du selv vælge, om den skal sidde i midten eller ude ved din venstre side. Her får du telefonen op i en udmærket højde, hvorfra du kan følge med i din rute.