4 skønhedsgrunde til at du skal bruge ricinusolie

4 skønhedsgrunde til at du skal bruge ricinusolie

30. december 2017 0 Af Redaktion

Vidste du, at mange af de olier, der findes frit i naturen, er propfyldt med næringsstoffer, som er til gavn for både vores sundhed og skønhed?
Har du hørt om ricinusolie? Hvis ikke, er der endnu større grund til at læse med her, når vi guider dig til, hvorfor det er et produkt, du uden tvivl skal erhverve dig på badeværelseshylden.

Derfor er ricinusolie godt for din indre sundhed og skønhed

I Afrika og Asien vokser en eksotisk plante, hvor den velkendte ricinusolie stammer fra. Populært er den, da den er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og anti-inflammatoriske sammensætninger. Olien kan være med til at lindre fysiske gener og ubehag, og samtidig gøre dit hår- og din huds tilstand bedre.

 1. Få længere øjenvipper
  Ved brug af ricinusolie på øjenvipperne kan det være med til at forlænge øjenvipperne og gøre dem mere fyldige. Påfør olien i et tyndt lag fra vippe-rod til vippespids og gentag behandlingen hver aften inden sengetid.
 2. Sundere hår
  Dit hår vil styrkes og få et energiboost af næring med en sådan oliebehandling. Sig farvel til kedeligt og tørt hår. Gnid olien let ind i det midterste af håret og ud til spidserne. Lad olien virke hen over natten og vask håret næste dag. For optimalt resultat, gentag tre gange ugentligt.
 3. Lindring af gigtsmerter
  Lider du af gigt, kan ricinusoliens anti-inflammatoriske egenskaber komme til stor hjælp ved at massere olien ind på det smerteramte område.
  Vrid et stykke vat i olien og massér det over de ømme led. Pak området og vattet ind med en plastik bandage og læg en varmepude ovenpå. Vent en halvtimes tid og gentag behandlingen hver dag eller efter behov.
 4. Stærkere negle
  Dine negle vil blive stærkere, og samtidig forebygger du dem mod tørhed og i at knække nemt.
  Døjer du med nedgroede tånegle, kan ricinusolie også være behjælpelig her.
  Dyp dine negle i olien eller påfør olien med en neglepensel. Du kan også med god fordel tilføre en smule af olien i dine neglelakker.