Herremode: Disse tendenser hitter i 2018

Herremode: Disse tendenser hitter i 2018

20. december 2017 0 Af Redaktion

Et nyt år er skudt i gang, nye tendenser har allerede vist sig hos de mange modeshows verden over, og vi higer efter ny inspiration til måder, vi skal iklæde os på. Vi har fundet nogle af de trends, som hitter i år 2018.

Et nyt år, en ny garderobe

Et nyt år er ikke absolut ens betydning med, at hele garderoben skal skiftes ud til fordel for en hel ny mode og stil. For selvom lysten kan være stor og fristende, er det hverken bæredygtigt eller økonomisk ansvarligt.

Sporty look
I 2018 kan du vælge at gå sporty vejen, hvor der er fokus på print og farver. Caps og sneakers ses atter i mode billedet, så investerede du i nogle dyre og fede sneaks sidste år, kan du med stor fordel bruge dem igen i år og stadig være med på moden.

Designere, der slår sig sammen
Hold øjne og øre åbne for igen i år vil vi opleve designere, der slår sig sammen og laver fede designs i god kvalitet. Disse samarbejder er i sær populære i og med kvaliteten først og fremmest ikke er at klage over, og derudover har vi det med at ty os til den mode, som kendte personer selvbevidst og stilet iklæder sig.

Jakkesæt med oversize pasform
Er du jakkesæt typen? I 2018 kommer vi til at se jakkesæt i den mere oversizede størrelse med inspiration fra 90’erne og med indsyede skulderpuder. Tilsæt dertil et par cool sneakers.
Farvenuancerne ligger i de brune og mørkeblå af slagsen, og slipset skal gerne sidde lidt løst og sjusket. Looket kalder sig for ”den trætte businessman”, hvor også bukserne i år 2018 kommer til at have mere brede over sig.