Gaver der falder i god jord: Det skal du give konfirmanden

Gaver der falder i god jord: Det skal du give konfirmanden

10. januar 2018 0 Af Redaktion

Konfirmationerne er så småt på trapperne, om ikke andet planlægningen hertil, og der er meget, som skal på plads, inden den store dag kan stå.

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal give den kommende konfirmand, for de fleste ønsker sig penge, og vil man alligevel gerne gøre gaven mere personlig, kan penge være lidt af en udfordring at personliggøre. Vi har derfor fundet nogle bud på, hvad konfirmanden uden tvivl vil blive glad for at modtage, hvad end det er til en pige eller ung fyr, og om budgettet er højt eller lavt.

Den dyre
Overrask konfirmanden med en ny telefon, en computer, der både kan bruges i fritiden men også i skolen, eller hvad med et nyt spejlreflekskamera, hvis konfirmanden kan lide at tage billeder?
Det kan også være et nyt godt musikanlæg eller højtalere til værelset, høretelefoner i en god lydkvalitet eller lignende.
Kan gavebudgettet ikke helt matche disse forslag, kan der være god mulighed for at slå sig sammen med nogle andre gæster.

Den prisvenlige
Her kan de fleste være med, da priserne på disse gaveidéer ligger i den middel midte. Overrask konfirmanden med en koncertbillet til hans eller hendes yndlingssanger eller billetter til en musical, teaterforestilling eller biografbillet. Det kan også være tilbehør til noget elektronik, de i forvejen har, fx tilbehør til et kamera, tablets eller computer.

Den lille, betænksomme
Er man ikke tætknyttet til konfirmanden, men vil man alligevel gerne komme med en betænksom lille ting, kan et abonnement på et yndlingsmagasin, en streamingtjeneste til online serier eller film, eller måske et abonnement på musik være en god gaveidé. De fleste unge mennesker elsker musik og tv, så hvorfor ikke give noget, der uden tvivl vil falde i deres interesse.