Shopping tips: Sådan kommer du sikkert i mål med konfirmationsoutfittet

Shopping tips: Sådan kommer du sikkert i mål med konfirmationsoutfittet

4. januar 2018 0 Af Redaktion

Konfirmationerne nærmer sig med hastige skridt, og mange er endda begyndt så småt at arrangere, planlægge og finde på idéer til den store dag. Alt lige fra outfit, borddækning og menu til gæsteliste, ønskeseddel og Blå mandag. Nå sikkert i mål ved at være ude i god tid, det er en god tommelfingerregel, som kan vise sig at komme til gavn i sidste ende.

Når outfittet skal findes

For voksne er et bryllup en stor fest, for unge er konfirmationen den første, rigtige store fest i livet. Derfor er tøjet også vigtigt, og det skal både se flot ud og sidde godt og rart på kroppen. Der er mange muligheder at finde frem til konfirmationstøjet på.

Konfirmationsmesser er en oplagt mulighed at deltage i for at få inspiration til både tøj, dekoration, menu osv. De foregår oftest i starten af et nyt år, hvor man på den måde får mulighed for at være ude i god tid, så man ikke står i sidste øjeblik og er tom for idéer.

Mange modeblogs og magasiner bugner også af konfirmationsartikler og inspiration til det pågældende års trend og tendens af de mange hvide kjoler, nederdele osv., for ikke at glemme fyrenes tøj. Inspirationskilder er der nok af og snak gerne med veninder og familiemedlemmer af samme alder. Måske de kunne have nogle gode input.

Penge at spare

Der er flere veje til at spare penge på outfittet uden at det betyder, at det skal gå hen og være kedeligt og umoderne. Én af mulighederne er ved at købe tøj brugt, som måske kun er et år eller to gammelt og som kun er blevet brugt den ene dag i alt. Tøjet er så godt som nyt, og der kan være store besparelser ved at købe konfirmationstøjet gennem private folk.

På de mange konfirmationsmesser landet over er der oftest også tilbud og rabatter at indhente, når de mange virksomheder står skuldre mod skuldre om at tiltrække flest konfirmander som muligt. Det handler, igen, om at være ude i god tid, få søgt efter inspiration og stilen, man ønsker at have den dag, og samtidig indhente tilbud og rabatkuponer, der kan spare dig for penge på tøj, borddækning og menu.