Trænger du til nyt tag?

Trænger du til nyt tag?

17. august 2018 0 Af Redaktion

Er dit tag fyldt med mos, alger eller skidt? Har du forsøgt at vaske det af, men er det som om, at det har sat rødder? Så kan det være, du trænger til at få skiftet dit tag. Det kan være svært for det ufaglærte øje at se, hvorvidt det er nødvendigt at skifte taget, eller om en rengøring eller en overfladebehandling vil være nok. Derfor er det en god ide at få en tagekspert til at kigge på dit tag. Er det nødvendigt at skifte taget, vil du ofte kunne få et uforpligtende tilbud samt rådgivning om mulige løsninger for dit tag, hvilken tagtype der passer til dit hus samt rådgivning om energibesparende isolering. Alt dette vil du kunne læse mere om på www.dansktagbyg.dk.

 

Tænk på miljøet og din pengepung

Når du alligevel skal til at skifte tag, bør du overveje, hvordan du vil kunne hjælpe miljøet og samtidig også din egen pengepung. Dette kan du for eksempel gøre ved at få lavet en ordentlig isolering. Varmetabet gennem taget er ofte 12 procent højere end varmetabet gennem resten af huset. Ved at isolere vil du altså virkelig kunne spare penge på din varmeregning og samtidig udlede mindre CO2. Det er desuden den billigste og hurtigste måde at mindske din varmeregning på, da du på bare tre år vil have tjent omkostningerne ved isoleringen hjem.

Noget andet, du bør overveje, er, at få solceller på taget. På den måde vil du kunne producere din egen elektricitet, hvilket igen vil spare dig penge, og du vil udlede mindre CO2. Derudover vil dit hus blive mere attraktivt, hvis du en dag vil sælge huset. Du vil også kunne tjene penge ved at sælge den strøm, som du ikke bruger til det offentlige elnet.

 

Tagløsning der dækker dine behov

Ved at følge ovenstående link vil du altså kunne få rådgivning til alt, der hører med, når du skal skifte tag. Dette gælder både når du vil gøre dit hus mere energirigtigt, men også når du skal finde det tag, der er den bedste løsning for dig og huset.